Project 7 zoekt talent uit Maassluis

Ma 26 november 2018

┬ęTheater Koningshof

┬ęTheater Koningshof

Op 22, 23 en 24 maart 2019 staat de voorstelling Project 7 in Theater Koningshof. Project 7 is een echt Maassluis community project, bedacht, gemaakt en geproduceerd door Maassluizers voor Maassluizers. Project 7 is een voorstelling op basis van het lied Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder van Ramses Shaffy. In de voorstelling worden deze 7 elementen uit het lied gebruikt en verwerkt. Deze elementen zijn gebaseerd op 7 persoonlijke verhalen over 7 kleurrijke Maassluizers. De voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met Muziek@Maassluis, DanceCompany M’joy en de Protestantse Kerk Maassluis.

Voor dit project zijn we hard op zoek naar enthousiaste Maassluizers die hier aan mee willen doen. We zoeken mensen die willen acteren, onderdeel van het koor of orkest willen zijn, of handig zijn met het creëren van een decor. Het toneel valt onder leiding van Anja Smit en het orkest en het koor onder leiding van Ellen van den Berg. Lijkt dit alles je leuk en ben je tussen de 8 en 100 jaar? Dan zijn we hard op zoek naar jou!

Vul snel dit aanmeldformulier in en stuur dit op naar info@theaterkoningshof.nl De repetities zullen starten vanaf januari 2019.

Wij hebben er zin in en kijken uit naar de reacties.
Hopelijk tot snel!

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.