Ingmar Heytze aanwezig bij poëziemiddag in Theater Koningshof

Op zondag 27 januari a.s. organiseren Theater Koningshof, de Bibliotheek en Stichting Jambe en Ongehoord! tijdens de Poëzieweek 2019 een poëziemiddag met workshops, interessante dichters en muziek in Theater Koningshof aan de Uiverlaan. Natuurlijk is er ook een Open Podium.

Altijd al gedichten willen schrijven? Je willen laten inspireren door woorden, verhalen en gedichten? Zondag 27 januari a.s. kun je je hart ophalen in Theater Koningshof op literair gebied, natuurlijk met een muzikaal sausje.

Programma
Zondag 27 januari a.s. kun je bij Theater Koningshof terecht voor een poëzieworkshop, de dichter Ingmar Heytze, muziek en poëzie van Henk Boogaard. Natuurlijk is er ook een Open Podium.

Workshops, Open podium en Feedback gedicht
Voor wie zelf aan de slag wil gaan met poëzie is er van 11.00 tot 13.30 uur een Workshop Poëzie schrijven met dichter Henriette Faas. In twee delen geeft ze uitleg, tips en helpt zij je verder op je eigen poëtische pad. Deze workshop is voor jong en oud. Van 14.00 – 17.00 uur kun je het verdere programma van de poëziemiddag volgen.
Wil je graag gedichten voordragen op het Open Podium? Bijvoorbeeld als je de workshop hebt gevolgd of als je al wat langer bezig bent met poëzie? Dan kan dat. Aanmelden via: info@theaterkoningshof.nl – o.v.v. Workshop, Open Podium of Feedback.

Kijk bij het kopje Events op deze site voor kaarten van deze poëziemiddag.