Vrienden van Theater Koningshof

Vrienden van Theater Koningshof
Theater Koningshof is al een poosje keihard aan de weg aan het timmeren met een ultiem theater- en filmaanbod voor en door Maassluizers en inwoners van ver daarbuiten. Wij hopen door ons uitgebreide theater- en filmprogramma jou te inspireren en een actieve avond van middag te bezorgen. Denk daarbij aan projecten en samenwerkingen met organisaties in de stad om cultuur te laten 'bruisen'.

Voorbeelden van deze culturele projecten zijn het community project 'Project 7'; een muzikaal spektakel met meer dan 90 inwoners, Zing English met me; STUDIE en muziek @ maassluis en meer dan 30 zangers en zangeressen uit de stad, de Partyweek; een week vol met activiteiten voor alle kinderen in Maassluis in de zomervakantie in samenwerking met E25 en activiteiten rond Internationale Vrouwendag.

Wij houden van deze samenwerkingen en zijn er trots op dat wij samen kunnen doen kunnen en kunnen een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van talent.

Word lid van onze vriendenclub
Draag je Theatre Koningshof een warme hartenteen? Jouw donatie ervaren wij als steun in de rug! Met jouw donatie kunnen wij cultuurprojecten, sociale projecten van workshops blijven aanbieden op het gebied van theatervormen van programmeren voor speciale doelgroepen. Ook kunnen wij met jouw bijdrage een professionele voorstelling omarmen en net die ene kunstige boeken die van waarde is voor ons programma. Help je mee om Theater Koningshof verder uit te bouwen naar het Bruisend Huis van Maassluis?

Voordelen van de vriendschap
- Voorrang bij het bestellen van tickets voor het nieuwe seizoen op 17 april 2019 aan de theaterkassa bij Theater Koningshof (één dag voor officiële lancering op 18 april 2019).
- Uitnodiging voor een gastcollege theater met onze directeur en aansluitend borrel.
- 2 gratis kaartjes voor een film in Cinema Koningshof seizoen 19/20.
- Last-minute acties voor een aantal voorstellingen gedurende het seizoen exclusief voor vrienden.
- 2 kaartjes voor de seizoenpresentatie op 25 mei 2019 bij aanvang van het lidmaatschap voor 25 mei 2019.

Kosten
- De kosten zijn 30,00 euro per persoon per jaar.
- Wil je vriend worden? Meld je aan voor 25 mei 2019. Klik hier om je te melden en mail het bijgevoegde aanmeldformulier naar publiciteit@theaterkoningshof.nl.
** Jouw lidmaatschap is persoonlijk.