Maak jij een feestje van onze theaterdiners?

Maak jij een feestje van ons theaterdiner?

Over Theater Koningshof
Theater Koningshof is dè plek voor culturele en sociaal-maatschappelijke activiteiten van en voor de gehele Maassluise bevolking.

Wij bieden een brede theater- en filmprogrammering en het gebouw telt 10 multifunctionele zalen, geschikt voor cursussen, workshops en trainingen. Bij Theater Koningshof huisvesten diverse lokale en regionale organisaties en verenigingen, zoals muziek@maassluis, Dance Company M’Joy en het Jeugdtheaterhuis, die oud en jong de mogelijkheid geven om eigen talenten te ontdekken of verder te verdiepen. De ruimtes worden verhuurd voor diverse activiteiten; van vergaderingen, repetities, cursussen en congressen.

Samenwerking Theater Koningshof
De horeca is geheel in handen van onze organisatie. Voorafgaand aan geselecteerde voorstellingen bieden wij onze gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van een theaterdiner. Dit diner wordt in ons sfeervolle Atrium genuttigd. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar mogelijkheden voor de invulling van deze theaterdiners. Wij denken aan een invulling van de theaterdiners in een nieuwe vorm zoals een buffet met een thematisch karakter.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een lokale samenwerkingspartner die die voor ons kan verzorgen.
Wil jij hoge kwaliteit leveren in een prachtig professioneel theater en jouw naam verbinden aan mooie, rake voorstellingen in de theaterwereld? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op onze oproep.

Wat kunnen wij bieden?
- Samenwerking met een professioneel bloeiend theater in Maassluis.
- Een overeenkomst in overleg.
- Een inspirerende werkomgeving bij een ambitieuze en professionele werkgever.
- Een gezellig team, waarin ontwikkelen, hard werken en zeker ook plezier maken centraal staan.

Interesse? Wij ontvangen graag jouw reactie voor 22 maart a.s. naar wim@theaterkoningshof.nl o.v.v. theaterdiners. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op: 010 59 11430. Je kunt vragen naar Wim Staessens.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.