Rabobank Foyerprogramma van kracht

Theater Koningshof wil ook in het nieuwe seizoen lokaal talent een podium bieden en daarmee ok een meerwaarde geven aan een avond uit in het theater. Met een bijdrage van het Rabo Westland Fonds van Rabobank Westland, kan het foyerprogramma worden uitgebreid en worden uitgebouwd. Silvia in ’t Veld en Jolanda Olsthoorn van Rabobank Westland staan volledig achter het foyerprogramma van Theater Koningshof en overhandigden afgelopen week de cheque uit t.w.v. € 6.500,00 aan het foyerprogramma.

Silvia in ’t Veld: ‘Als Maassluise en medewerkster bij de Rabobank Westland ben ik al jaren betrokken bij het theater. Ik juich een uitbreiding van het foyerprogramma zeker toe. Het is heel leuk om te zien dat er steeds meer reuring is in het theater en dat er ook voorafgaand aan de voorstellingen activiteiten zijn in het theater. Door een bijdrage te leveren, willen we lokaal talent in en om Maassluis uitnodigen om mee te doen aan het foyerprogramma. Wim Staessens, directeur van Theater Koningshof vult aan: ‘Wij zijn natuurlijk heel blij met de bijdrage van Rabobank Westland. Hierdoor kunnen we actief een zo volledig mogelijke randprogrammering boeken en het foyerprogramma uitbreiden. Vorig jaar waren de reacties zeer enthousiast, dus wij zijn blij dat we het foyerprogramma kunnen voortzetten. Hierbij ook een oproep aan talent: ben jij een muzikant, verteller, dichter, mimespeler, zanger/zangeres, danser/danseres….speel je in een groep of wil je alleen een podiummoment pakken?

Meld je bij ons aan en laat zien wat je kan. Het publiek is er al, nu jij nog!’ Aanmelden voor het foyerprogramma kan via: publiciteit@theaterkoningshof.nl of info@theaterkoningshof.nl.