Twee nieuwe voorstellingen bijgeboekt!

Eef van Opdorp:

 

Iedereen heeft geld nodig om van te leven. Soms zit je krap bij kas en zou je graag wat meer te besteden willen hebben. Hoe doe je dat?
Financieel coach Eef van Opdorp, bekend van o.a. het tv-programma ''Uitstel van executie'', komt naar Maassluis en deelt haar kennis en ervaring om slimmer met geld om te gaan.
Op donderdag 26 september laat Eef van Opdorp in het Theater Koningshof stap-voor-stap zien waar mensen geld laten liggen: Op deze vragen geeft ze zoal antwoord: “Wat levert overstappen van energieleverancier of zorgverzekeraar op?”, “Van welke lokale regelingen kan je zoal gebruik maken?”, en “Hoe boek je op een slimme manier je vakantie?”
De voorstelling is voor iedereen – jong en oud - die (soms, heel vaak of nooit) zorgen heeft over geld en graag wil weten hoe je verstandige keuzes maakt. 

Klik hier voor meer informatie!

 

Hooggeleid - Sidney Schmeltz:

 

Stilstaan is geen optie. Stilzitten trouwens ook niet. Hij zet graag een boompje op, maar zijn gulle hart is ook bereid die boom te delen. Laat je veroveren door zijn spontaniteit en humor en kom kijken naar een dikke show. Skippiebaldik. Met intelligentiedingen. Want één ding blijft een feit: zijn leven is hooggeleid.

Klik hier voor meer informatie!