Theater Koningshof ontvangt cheque voor Foyerprogramma Bruisend Huis

Afgelopen seizoen is Theater Koningshof gestart met de opzet van het Foyerprogramma Bruisend Huis in het Atrium van Theater Koningshof. Voor en na afloop van een theatervoorstelling treedt er in het Atrium van Theater Koningshof lokaal talent op. Op deze wijze biedt Theater Koningshof de kans aan lokaal talent op te treden voor theaterpubliek, ervaring op te doen, iets mee te krijgen van het reilen en zeilen in het theater en te laten zien wat ze in huis hebben aan publiek. Bovendien maakt het door het programmeren van lokaal talent in het Atrium van Theater Koningshof een bezoek aan het theater aantrekkelijk, gezellig en levendig en kan er lokaal talent gekoppeld worden aan professioneel talent in hetzelfde theater.

Het RaboWestlandfonds van Rabobank Westland ondersteunt het idee en heeft het afgelopen seizoen het idee van Theater Koningshof financieel gesteund met een bijdrage. De cheques werden afgelopen maandag 17 februari op de locatie Rabobank Westland overhandigd door de Rabobank Westland aan Wim Staessens, directeur Theater Koningshof. Theater Koningshof is heel dankbaar voor deze donatie en zal ook in het nieuwe seizoen het foyerprogramma voortzetten.

Wil je meedoen in ons foyerprogramma?
Wil jij jouw talenten laten zien op ons podium? Dat kan! Voor aanvang van de professionele voorstellingen is er volop mogelijkheid om voor publiek jouw talenten te laten zien en te laten horen. Ben je een zanger/zangeres, speel je muziek, wil je als stand-up comédien je kunsten vertonen, dans je of zit je in een band, maak je kunst of vertel je graag spoken word en heb je een kort programma om te laten zien? Wij zorgen ervoor dat je gaat stralen! Wij kijken uit naar jouw idee: publiciteit@theaterkoningshof.nl.

Het foyerprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door het RaboWestlandfonds van Rabobank Westland.