Sluiting in verband met maatregel Coronavirus

Lieve bezoekers, vrienden en relaties van Theater Koningshof,


Vanmiddag heeft de overheid besloten om alle horecagelegenheden in ons land te sluiten tot en met 6 april 2020 in verband met de bestrijding van het Coronavirus. Ten behoeve van ieders gezondheid sluiten ook wij onze deuren tot en met 6 april 2020. Er zullen geen activiteiten meer plaatsvinden in Theater Koningshof tot en met deze datum. Alle voorstellingen en overige activiteiten zijn of worden geannuleerd tot en met 6 april 2020. Kaarthouders van een voorstelling in deze periode worden per mail op de hoogte gesteld. Wij zijn met alle kracht bezig om nieuwe data te plannen voor de voorstellingen en zullen jullie per mail op de hoogte stellen van het verloop hiervan. Houd ook onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Mochten er vragen zijn, mail ons dan: kaartverkoop@theaterkoningshof.nl. Wij zullen onze uiterste best doen jullie vragen te beantwoorden, echter kan het even duren voordat jullie vragen beantwoord worden. Dit als gevolg van de drukte en doordat we nog volop bezig zijn met het herprogrammeren van de voorstellingen en nog geen uitsluitsel kunnen geven.


Heel veel dank voor jullie begrip. Het valt ons zwaar, maar onze gedachten zijn bij degenen die het extra nodig hebben. Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze tijd en een ieder die werkt in de zorg extra veel kracht toe. Wees lief voor en bezorgd om elkaar. Wij hopen jullie na deze periode weer te mogen begroeten in ons theater en dat de spotlight over niet al te lange tijd weer aan gaat!