Sluiting Theater Koningshof in verband met maatregel Coronavirus tot 1 juni a.s.

Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt alle voorstellingen tot 1 juni te annuleren i.v.m. de extra maatregelen rondom het Corona-virus. Alle bezoekers met kaarten van voorstellingen en films tot 1 juni worden per mail op de hoogte gesteld. 

Wij zijn op het moment aan het bekijken om de voorstellingen en films naar een latere datum te verplaatsen. Wij zijn hier druk mee bezig. Het kan nog even duren voordat wij hier helderheid over hebben. Uiteraand zullen wij jullie zo snel mogelijk op de hoogte houden, zodra wij hierover meer weten. Wij vragen jullie begrip hiervoor. Het al gekochte ticket blijft voor de nieuwe datum geldig. Wij informeren alle kaartkopers per mail over de verdere afwikkeling, zodra er een nieuwe datum voor de specifieke voorstelling of film bekend is.

Houd je mail, onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws en natuurlijk ook voor enkele extra leuke online theatertips voor de broodnodige afleiding! Vanwege de omvang van de maatregelen zijn wij alleen voor dringende vragen bereikbaar via mail: kaartverkoop@theaterkoningshof.nl.

Heel veel dank voor jullie geduld en begrip. Sterkte de komende tijd. We'll keep in touch!


Team Theater Koningshof