Wim Staessens in WOS Songfestival Challenge

De WOS komt met de WOS Songfestival Challenge. Zeven artiesten uit onze regio zijn de uitdaging aangegaan om bestaande songfestivalnummers te herschrijven, opnieuw op te nemen en er een bijpassende videoclip bij te maken. En jij bepaalt samen met een jury wie er vandoor gaat met de twaalf punten en dus de WOS Songfestival Challenge wint.

Artiesten die meedoen zijn Evelien van Buren, Rijmr ft. Adrienne, Babette Zwinkels, Gene Travis, Demi, De Maxima's en Michelle Dorlas. Allen zijn ze nu druk bezig met de muziek en de bijbehorende videoclips. De clips zijn te zien op de website van de WOS. 

Op maandag 11 mei bekijkt een vakkundige jury, bestaande uit songfestivalkenner Maxim van Ooijen, zangeres Maghen Hilgersum en directeur van Theater Koningshof Wim Staessens, alle clipjes en volgt er een beoordeling. Vervolgens gaat de stembus open en mag jij via de stempagina op WOS.nl punten uitdelen. Het gemiddelde van die punten is de einduitslag en die wordt bekendgemaakt op zaterdag 16 mei, de dag van het songfestival. 

Meer informatie, clips en stemmen vind je hier.

Uitzendingen

Maandag 11 mei (8.00 uur) Stembus geopend
Maandag 11 mei (19.00 uur) Uitzending met het overzicht van de liedjes en jurycommentaar te zien
Vrijdag 15 mei (12.00 uur) Stembus gesloten
Zaterdag 16 mei (19.00 uur) Uitzending met de puntenverdeling en bekendmaking van de winnaar