We gaan weer open!

Natuurlijk alles Coronaproof en volgens de maatregelen van het RIVM. We hebben druk achter de schermen het theatergebouw verbouwd om onder veilige omstandigheden je een fijne belevenis in Theater Koningshof te geven. 

Kaartverkoop in juni
Voor de programmering in de theater- en filmzaal moet je vooraf een kaartje reserveren. Kaarten zijn online te reserveren. Betalen aan de kassa is toegestaan, maar raden we af. De meest hygiënische en veilige manier van betaling is namelijk  digitaal. Per voorstelling zijn momenteel 30 kaarten beschikbaar. Je kan maximaal twee tickets per reservering bestellen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Onze medewerkers wijzen je bij aanvang een zitplaats toe. Indien je speciale wensen hebt (bijvoobeeld rolstoelplaats) mail dan even naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl of neem telefonisch contact met ons op. Na je reservering ontvang je van ons ook nog een mail met verdere informatie over je bezoek.

Jouw bezoek aan Theater Koningshof
Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen en zijn maatregelen getroffen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor het bezoek worden alle bezoekers gecheckt op ziekteverschijnselen, door middel van de verplichte triagevragen die gesteld worden bij de ingang. Daarbij zorgen we zoveel mogelijk voor eenrichtingsverkeer. Door middel van affiches, infoborden en stickers worden bovendien looproutes en veiligheidsregels in en rondom het gebouw aangegeven.

Bij aankomst word je, zoals voorheen, ontvangen door onze gastheren en -vrouwen. De garderobe is bij de activiteiten niet in gebruik. Jas en tas kan je meenemen in de zaal. In het Atrium is er een ruim assortiment aan consumpties te koop, die je mee mag nemen de zaal in. Gelieve zoveel mogelijk contactloos te betalen. De toiletten zijn open. 

Geannuleerde voorstellingen
Achter de schermen zijn we ook nog bezig met het verplaatsen of definitief annuleren van theater- en filmvoorstellingen die we tussen maart en juni niet konden laten zien. Dit is een enorme puzzel, die helaas nog niet helemaal rond is. Dus tickethouders vragen we nog altijd om begrip en geduld. Van zodra we over alle voorstellingen heldere communicatie naar buiten kunnen brengen, zullen we iedereen via de mail op de hoogte brengen. We hanteren hierbij de uitgangspunten van de landelijke campagne ‘bewaar je ticket, geniet later’, zie Bewaar je ticket, geniet later.

Wij hopen jullie weer snel terug te zien in ons theater en kijken uit naar je komst!