De pARTyweek komt er weer aan!

Tijdens de laatste week van de zomervakantie – woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus – verandert Theater Koningshof in een echt doe-centrum voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Dit jaar is er op dinsdagochtend 25 augustus een extra ochtend gepland bij de Voedselbank Maassluis en op maandagmiddag een superleuke film in Cinema Koningshof. 

Je kan je voor alle onderdelen apart inschrijven. Er zijn iedere dag verschillende leuke workshops en andere activiteiten te doen op het gebied van theater (Jeugdtheaterhuis), dans (Dance Company M’joy), muziek (Muziek@Maassluis), creatief (Bibliotheek Maassluis), koken en sport & spel (beide Welzijn e25).  

De Partyweek wordt georganiseerd op maandag 24 augustus (Cinema Koningshof Kids), dinsdag 25 augustus (Voedselbank Maassluis), woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus 2020 in Theater Koningshof. Iedere dag van 09.00 – 12.30 uur. Op de laatste dag is er tevens een feestelijke afsluiting van 12.30 – 13.30 uur voor alle kinderen die op (een van) deze dagen hebben deelgenomen.

Klik hier voor meer informatie en tickets. 

Dit project wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gemeente Maassluis, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en Stichting Zonnige Jeugd.