Update theaterbezoek & Coronamaatregelen

Zitplaatsen & Coronamaatregelen theaterbezoek

Van belang bij het boeken van jouw kaarten voor een theaterbezoek is te weten dat de zitplaatsen voor aanvang van de voorstelling worden toegewezen in de zaal. Dit is ten opzichte van de vorige seizoenen een verandering en heeft te maken met de 1,5 meter die wij in acht nemen tijdens jouw theaterbezoek. Je kaartje koop je dus ongeplaceerd. Dit betekent dat de stoel en rij die je uitkiest op de plattegrond en op jouw ticket staat vermeld, wellicht niet overeenkomt met de plaats die je krijgt aangewezen voorafgaand aan de voorstelling. Natuurlijk proberen wij wel rekening te houden met jouw wensen. Deze kun je aangeven bij een van de gastheren/gastvrouwen voorafgaand aan de voorstelling.

Vanzelfsprekend ontvangen wij u graag, behalve wanneer u last heeft van neusverkoudheid, loopneus, veelvuldig niezen, keelpijn, hoest, verhoging of koorts. Als er iemand in uw huishouden benauwdheidsklachten heeft of koorts, dan verzoeken wij u om thuis te blijven.

Verplaatste voorstellingen

Kaartkopers voor geannuleerde of verplaatste voorstellingen zijn inmiddels per mail geïnformeerd over de annulering of verplaatsing van voorstellingen. Kaarten voor verplaatste voorstellingen blijven geldig voor de nieuwe datum. Theater Koningshof volgt hiermee het landelijke initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’ dat op donderdag 9 april is gepresenteerd.

Nieuwe programmering tot eind december

Half juli hebben we onze nieuwe programmering voor het najaar bekendgemaakt. Alle voorstellingen zijn aangepast binnen de RIVM-richtlijnen. Dit houdt onder meer in dat de voorstelling vaak tweemaal per avond plaatsvindt. Het gaat om dezelfde voorstelling. Bij de voorstellingen wordt 1,5 meter afstand gehouden tussen huishoudens en dat je jouw drankje mee de zaal in mag nemen. 

Nieuwe programmering vanaf 1 januari 2021

We streven er naar, binnen de mogelijkheden, om per november 2020 het nieuwe aanbod vanaf 1 januari in de verkoop te kunnen zetten voor de tweede helft van het theaterseizoen 20/21. Hierbij rekening houdend met de RIVM-richtlijnen die dan geldig zijn. Houd onze site, onze social mediakanelen en de nieuwsbrieven hieromtrent in de gaten. Kaarten voor voorstellingen vanaf 1 januari 2021 die je op de site terugvindt, zijn wel alvast in de verkoop. 

Hier vind je meer informatie Corona-update.

Wij hopen je een warm welkom te kunnen heten in ons theater en zien je heel graag in ons theater!