(Niet) Alleen op de wereld

Spelen om je verhaal te delen

Net als de variatie in leeftijd en achtergrond van de spelers, zijn de verhalen in de voorstelling ook gevarieerd. Alles wat te zien en te horen is in de voorstelling is gebaseerd op het leven van de spelers zelf.

 Ongekend groot levenstalent

Ook het talent van de spelers wordt zichtbaar. Zingen, theaterspelen, rappen, vertellen, de viool en harp komen voorbij. Allemaal persoonlijke talenten die de voorstelling maken tot wat het is. Voorop staat dat de spelers hun eigen verhalen op een theatrale manier zelf zichtbaar maken.

 “Hoi. Ik ben dus Tala. Ik zit op school, online. Ik zit op vioolles, online. Ik zit op yoga, online. Ik zit op sport. Ook online. Ik spreek mijn familie ook online. Maar dat deed ik al veel langer. Want zij wonen overal op deze wereld. Amerika, Australië, Syrië, Jordanië, Noorwegen en Duitsland.”

 (Niet) alleen op de wereld Theater Koningshof o.l.v. Donna Risa

Data en tijden:

           1 mei 20:00 - 21:00 uur

           2 mei 20:00 - 21:00 uur

           7 mei 20:00 - 21:00 uur

           9 mei 15:00 - 16:00 uur

Meld je aan voor een (gratis) ticket voor de videostream: https://bit.ly/3tfJGxA

Lees dit artikel voor meer achtergrondinformatie over het project:

https://www.maassluisecourant.nl/nl/artikel/19613/de-basis-is-dat-je-mensen-hun-eigen-verhaal-laat-vertellen-op-toneel

Deze online videostream wordt financieel mogelijk gemaakt door:

Deze online videostream wordt financieel mogelijk gemaakt door Gemeente Maassluis, Fonds Schiedam Vlaardingen, fonds H.M.A. Schadee, Prins Bernard Cultuurfonds, Stichting Gravin van Bylandt. Samenwerkingspartner is Vluchtelingenwerk Maassluis.