DJ Timber & Rugpijn op Vrijdag

*TIMBERDJ* en het duo Rugpijn laat de boel lekker swingen a.s. vrijdag. Heerlijke sounds voor een vet geluid in the house.


Timber de Jong is 20 jaar oud en komt uit het Westland. Mensen kennen hem als DJ onder de naam, TIMBERDJ. TIMBERDJ draaide op verschillende feesten en zijn mixtapes op Soundcloud werden steeds populairder. TIMBERDJ werd een steeds bekendere naam in de omgeving en werd steeds vaker gevraagd te draaien. TIMBERDJ werd gevraagd een drive in show te organiseren, wat een succes werd. Het draaien groeide uit van hobby tot een superleuke bijbaan en uiteindelijk een vaste baan.
TIMBERDJ draait urban house, techno hits en de old school nummers.

TIMBERDJ maakt overal een feestje van. Check TIMBERDJ op Souncloud vor mixtape ! tm VII. https://soundcloud.com/22102000


*RUGPIJN*

Rugpijn is een DJ duo uit Rotterdam. Het duo is ontstaan uit een hechte vriendschap en hun gezamenlijke voorliefde voor techno, electro, EBM en house. Kenmerkend voor Rugpijn is ook het gebruik van deze verschillende stijlen in hun sets.


Het blijft altijd een verrassing waar het duo mee zal komen. Dit experimentele aspect is ook een van de redenen dat het project Rugpijn is begonnen. Gino Beijleveldt en Mike van Leeuwen houden ervan om muzikale grenzen op te zoeken en niet binnen de lijntjes te blijven.


​Stoelen aan de kant, drankje erbij en dansen maar! DJ Timber en DJ duo Rugpijn maken er een feestje van vrijdag a.s.! Live te volgen in jouw huiskamer met een livestream vanuit Theater Koningshof. Meld je aan via de button 'tickets' voor een gratis link op onze site, die voorafgaand aan het optreden wordt gemaild. Ben jij er klaar voor? Dansen maar! Tune in op vanavond 14 mei a.s. tijdens de livestream om 20:00 uur.
Link: https://www.theaterkoningshof.nl/.../DJ.../DJ_op_vrijdag_/