Word lid van de Club van Theater Koningshof!

Nieuw voor bedrijven: de Club van Theater Koningshof! Wij zouden het superleuk vinden om een netwerk van bedrijven rondom ons tehtaer te kunnen vormen. Door samen betrokken te zijn bij en rondom Theater Koningshof kunnen we een geweldig cultuuraanbod leveren. en buiten de gebaande paden bewegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van programma's in de stad, inspirerende festivals en cultuur op maat op scholen, voor sociale doelgroepen én voor bedrijven en ondernemers? 

 

Door cultuur en theater kun je je netwerk vergroten, kun je elkaar ontmoeten, vind je inspiratie en kunnen we elkaar versterken. Dus... Draag jij of draagt jouw bedrijf cultuur een warm hart toe en wil jij graag bijdragen aan een breed cultureel aanbod in Maassluis? Word dan lid van de Club van Theater Koningshof en sponsor het thetaer! 

 

Als lid van de Club van Theater Koningshof betaal je €250,- per jaar. Daarvoor ontvang je o.a. 4 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze, krijg je toegang tot een jaarlijkse netwerkavond met een hapje, drankje en natuurlijk leuke optredens en veel meer. Wil je meer weten over de Club van Theater Koningshof of wil je je / jouw bedrijf graag aanmelden? Mail dan naar publiciteit@theaterkoningshof.nl. Tot snel!