Het programma van Parklif/ve 2022 is bekend!

Het programma van Parklif/ve festival 2022 is bekend! 

Deze zomer wordt het park achter Theater Koningshof weer getransformeerd tot dé culturele hotspot van Maassluis. Na het overweldigende succes van Parklif/ve in 2021 kon een nieuwe editie dit jaar natuurlijk niet uitblijven. Vanaf 20 juni 2022 staat het volledige programma live en kun je jouw agenda vullen met de allerleukste activiteiten en voorstellingen voor jong en oud! 

Een divers programma in het Lepelaarplantsoen 

Van 8 t/m 14 augustus wordt het Lepelaarplantsoen weer omgetoverd tot festivalterrein. De hele week kun je komen genieten van een heel divers aanbod, van spelletjes voor de kinderen tot theatervoorstellingen in de openlucht en bewegen op muziek voor senioren. Parklif/ve biedt dé kans om gezellig samen te komen onder het genot van een hapje, drankje en natuurlijk cultuur. Een betere afsluiting van de zomervakantie is er haast niet, toch?! 

Haast je dus naar onze website om het hele programma te bekijken en zet alvast wat in jouw agenda! Zien we jou in augustus bij één van de hiphop workshops, het Jeugdtheaterhuis zomerkamp, een kindermiddag, het dansen voor senioren, de voorstelling + cocktailavond van Arjan Kleton of misschien wel de Hot Comedy Night van Guido Weijers? We zijn reuze benieuwd en hopen jou weer te mogen verwelkomen bij Parklif/ve 2022!