Podiumpas

Voor €35,00 per maand onbeperkt naar het theater!

Met een Podiumpas kun je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij een groot aantal podia in Nederland. Ook bij Theater Koningshof in Maassluis kun je vanaf seizoen 2024/2025 terecht met jouw Podiumpas! De Podiumpas is geldig voor alle reguliere voorstellingen in ons theater, mits deze niet uitverkocht zijn. Alleen verhuringen, films en voorstellingen waarvoor wij de kaartverkoop niet zelf doen zijn uitgesloten.

Wil jij ook onbeperkt naar het theater? Kijk op podiumpas.nl om jouw pas te bestellen!

Heb jij al een pas in jouw bezit en wil je meer weten over hoe je met jouw Podiumpas bestelt? Dat lees je hieronder!

Zo reserveer je een ticket met jouw Podiumpas

  • Je kunt jouw tickets als pashouder alleen online reserveren, vanaf 30 dagen voor de voorstelling. 
  • Kies in het bestelsysteem het prijstype Podiumpas en vul in het volgende scherm jouw pasnummer in. De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas 1 ticket reserveren. 
  • Wil je met meerdere mensen komen? Vul dan ook hun Podiumpasnummers in! Je kunt in dezelfde bestelling ook betaalde kaarten reserveren voor iemand zonder Podiumpas. 
  • Je krijgt jouw gereserveerde tickets niet in jouw inbox. Wel krijg je van ons natuurlijk een bevestiging van de bestelling. Je kunt deze voorafgaand aan de voorstelling tot uiterlijk een half uur van tevoren ophalen aan de theaterkassa. Vergeet bij het ophalen niet om jouw Podiumpas mee te nemen!

Let op: reguliere tickets zijn niet in te wisselen voor Podiumpas tickets. Wil je toch wisselen? Dan gelden onze normale annuleringsvoorwaarden: annuleren is mogelijk tot 3 dagen voor de voorstelling. Per geannuleerd ticket betaal je €2,50 annuleringskosten.

De Podiumpas is alleen te gebruiken bij niet-uitverkochte voorstellingen. Reguliere tickets voor een uitverkochte voorstelling kunnen dus niet worden gewisseld voor Podiumpas tickets voor deze voorstelling.

Ben je onverhoopt verhinderd en kun je niet naar de voorstelling komen? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten door te mailen naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl. Bellen naar 010-591 14 30 mag ook.

Openingstijden theaterkassa

De theaterkassa van Theater Koningshof is elke werkdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Op dagen van voorstellingen is de kassa vanaf een uur voor aanvang geopend. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Je mag ook altijd bellen naar 010-591 14 30 of mailen naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl.

Meer weten? 

Heb je vragen over de Podiumpas? Kijk dan op www.podiumpas.nl. Hier vind je ook de meest gestelde vragen én antwoorden over deze pas!