Dit seizoen is er bij geselecteerde voorstellingen een voor- en/of naprogramma in ons Atrium. Word jij onderdeel van dit programma? 

Sta jij binnenkort in ons theater? 

Heb jij er altijd al van gedroomd om in het theater te staan? Doe je aan spoken word, speel je gitaar, zing je, draag je gedichten voor, treed je op als stand up comedian, dans je of doe je iets heel anders? Dan is dit je kans. We zijn bij Theater Koningshof op zoek naar artiesten die ons foyerprogramma willen vullen!

Wie zoeken we?

We zoeken mensen die hun talent willen laten zien. Die andere mensen willen laten kennismaken met hun kunst. Die niet kunnen wachten om het podium te betreden. Herken jij jezelf hier wel in? Dan zou jij zomaar eens op ons podium kunnen gaan schitteren.  

We hebben in onze foyer een klein podium waarop wij ruimte bieden aan kleine formaties en bands, zangers, zangeressen, musici, dichters, dichteressen, kleine kunstenaars…. Ben je een zanger of zangeres en wil je graag een pianist(e) meenemen? Wij hebben een schitterende vleugel in onze foyer staan, dus geef het ook vooral aan ons door als je hiervan gebruik zou willen maken.

Wat ga je doen als onderdeel van ons foyerprogramma?

Als onderdeel van het foyerprogramma krijg jij de kans om je kunst te vertonen en bij te dragen aan de ervaring van onze bezoekers voorafgaand aan een voorstelling in onze foyer en na afloop. Je krijgt minimaal 45 minuten de ruimte om onze mooie foyer te vullen met jouw kunst en het publiek te laten genieten van jouw optreden en op te warmen voor hun voorstelling. Op deze manier doe je podiumervaring op en werk je mee aan de ambiance van ons theater. Ook de artiesten zijn blij met je! Zij ontvangen alvast een ‘opgewarmd’ publiek.

Hoe geef je je op? 

Sta jij te popelen om onze bezoekers ook voor en na de voorstellingen een fantastische ervaring te bieden? Geef je dan snel op door te mailen naar publiciteit@theaterkoningshof.nl. Stuur vooral wat voorbeelden mee van wat je doet, dat vinden we leuk!

We proberen altijd binnen een week te reageren op jouw oproep. Past wat jij doet goed bij één van onze voorstellingen? Dan nemen we contact met je op om eens nader kennis te maken en door te spreken wat de bedoeling is.

Tot snel?

We kijken onwijs uit naar je aanmelding! Ken je iemand die in onze programmering zou passen? Stuur deze pagina dan vooral door. We zijn benieuwd!

Het foyerprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, Elise Mathilde, Fonds Schiedam Vlaardingen, Prins Bernhard Cultuurfonds, De Groot Fonds.