Sponsoren & adverteerders

Theater Koningshof is heel blij met al haar sponsoren. Voor een bedrag per jaar, omarm je als sponsor al een theatervoorstelling. In ruil daarvoor ontvang je vier tickets voor de voorstelling, een uitnodiging voor de seizoenpresentatie en de mogelijkheid om te netwerken in het theater. 

 

Theater Koningshof bedankt alle sponsoren en adverteerders voor seizoen 2022/2023:

 Sponsoren:

- Izi Going
- MenL Cijferhelden
- WOS Media
- Grand Café De Waker
- Monsieur Paul
- Kevin's Grand Café Restaurant
- Restaurant de Ridderhof
- Grand Café 't Hoofd
- Café Pulp
- Wilgenrijk
- Uitvaartverzorging Van der Pol
- Wasserij Smeele
- EDW Autolease
- Trefzeker
- Intersys
- IFA Verzekeringen
- VLS Schoonmaak
- BastionX Communicatie
- Lely
- Jofel Maassluis
- MTS Euro Products
- NDSecurity
- Zij & Blij
- Keytoe
- Moore DRV
- Optiek Swemmer
- Uitgeverij West Media
- Dance Company M'Joy
- Jeugdtheaterhuis
- Muziek@Maassluis
- Advocatenkantoor Hoogenraad
- Ervaar Maassluis 
- Multi Keuken en Bad
- Planning.nl
- Los Porteros
- Chris van Waes Juwelier Antiquair
- Posthumus en De Winter

Ook sponsor worden? Word lid van de Club van Theater Koningshof! 

Dit jaar zijn wij gestart met het opbouwen van een netwerk van bedrijven rondom ons theater. Door samen betrokken te zijn bij Theater Koningshof kunnen we een mooi cultuuraanbod leveren en buiten de gebaande paden bewegen. Bijvoorbeeld door culturele programma's in de stad aan te bieden, inspirerende festivals te organiseren, cultuur op maat aan te bieden op scholen en sociale projecten te realiseren.

Door lid te worden van de Club van Theater Koningshof kun je jouw netwerk vergroten en elkaar ontmoeten, vind je inspiratie en kunnen wij elkaar versterken. Dus draagt jouw bedrijf cultuur een warm hart toe en wil je graag bijdragen aan een breed cultureel aanbod in Maassluis? Word dan lid van de Club van Theater Koningshof. Als lid van de Club van Theater Koningshof betaal je €275,- per jaar. Hiervoor ontvang je o.a. vier vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze en krijg je toegang tot een jaarlijkse netwerkavond met een hapje, drankje en natuurlijk leuke optredens. Wil je meer weten over de voorwaarden of wil je lid worden van de Club van Theater Koningshof? Mail dan naar publiciteit@theaterkoningshof.nl.