Bestelproces

Online kaarten bestellen

Tickets voor voorstellingen reserveer je gemakkelijk en snel online. Je kiest zelf de plaatsen en rekent af via iDeal, Podium Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater Koningshof. Voor bestellingen via onze website rekenen wij geen reserveringskosten.

Aan de kassa

De theaterkassa is elke werkdag geopend van 10.00-16.00 uur. Daarnaast is de theaterkassa één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Voor reserveringen via de telefoon rekenen wij 2,50 euro aan reserveringskosten per bestelling. Voorkeur is betaling per pin.

Promotiecode

Heb je een promotiecode gekregen, dan kun je hiermee betalen via internet en aan de kassa. Wanneer je jouw kaarten aan de kassa reserveert en gebruik wil maken van de promotiecode, geef dit dan door aan de kassamedewerker van Theater Koningshof. Reserveer je kaarten via internet? Klik op de voorstellingspagina op 'Tickets'. Klik vervolgens op de ticketpagina op 'Gebruik promotiecode' en voer de promotiecode in. Let op: de promotiecode is hoofdlettergevoelig. Klik op OK en je ziet de korting verschijnen. De rest van het bestelproces is hetzelfde als een normale boeking. Klik hier voor de uitleg met afbeeldingen. 

Voorzieningen voor mindervaliden

Wij streven ernaar ons gebouw en de activiteiten daarbinnen zo toegankelijk mogelijk te maken, ook voor mensen met een beperking. Wil je gebruik maken van onze rolstoelplekken of ringleiding voor slechthorenden, of heb je andere speciale behoeften? Kom dan langs bij de theaterkassa of reserveer telefonisch via 010-5911430. Op de avond van de voorstelling kun je voor vragen of assistentie terecht bij onze medewerkers.

Rolstoelplaatsen
In de theaterzaal is een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers. Voor het reserveren van een rolstoelplaats kun je contact opnemen met onze theaterkassa. Het reserveren van deze plaatsen is via onze website helaas niet mogelijk.

Slechthorend
In de theaterzaal kunnen mensen met een gehoorapparaat gebruik maken van de ringleiding. Deze dekt vier stoelen op rij 4. Voor het reserveren van een plaats met ringleiding kun je contact opnemen met onze theaterkassa. Het reserveren van deze plaatsen is via onze website helaas niet mogelijk.

Slechtziend
Het bezoeken van een voorstelling onder begeleiding van een hulphond is mogelijk. Neem voor reservering contact op met de theaterkassa

Heb je extra hulp nodig in het theater? Onze gastheren en -vrouwen helpen je graag. Indien mogelijk horen wij dit graag vooraf. Bel met de theaterkassa van ons theater: 010-5911430 of mail naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl.