Praktische informatie

Vragen over jouw bezoek aan Parklif/ve festival? Hier vind je het antwoord! 

Wanneer vindt Parklif/ve plaats?

Parklif/ve festival vindt plaats van 15 t/m 20 augustus 2022. 

Kan ik de hele dag door naar het park komen?

Er worden op verschillende tijden evenementen, workshops of activiteiten georganiseerd. Kijk dus even in onze agenda om te kijken welke activiteit, workshop of voorstelling bij je past. Zo weet je zeker dat je niet voor niets naar Parklif/ve festival komt! Bij de verschillende evenementen vind je ook informatie over het bestellen van kaarten of het aanmelden voor een activiteit.

Is Parklif/ve gratis toegankelijk?

Dat verschilt per activiteit! Sommige activiteiten zijn gratis toegankelijk en op basis van inloop, maar voor andere activiteiten moet je je vooraf even aanmelden. En dan zijn er nog de activiteiten waar je een kaartje voor moet kopen, zoals de familievoorstelling van Dirk Scheele (2+), de pubquiz in het park of de dansavond met De Wannebiezz. Check onze agenda om alle evenmenten te bekijken, inclusief de informatie over eventuele ticketprijzen! 

Hoe kan ik kaarten bestellen of me aanmelden voor een activiteit of voorstelling?

Je kunt alle informatie over tickets, aanmelden of gratis inloop vinden op onze evenementenpagina. Kaarten kun je uiteraard bestellen via onze website (of via de website van de organisator van het evenement), maar je mag ook langskomen aan de theaterkassa of bellen naar 010-591 14 30 om jouw tickets te bestellen. Let op: in de zomer is het theater van 15 juli t/m 13 augustus gesloten. In deze periode kun je bij vragen het beste mailen naar info@theaterkoningshof.nl. We reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag! 

Moet ik me van tevoren aanmelden of kan ik ook aan de deur kaarten kopen?

Dit verschilt per activiteit. Kaarten voor de voorstellingen zijn, als deze nog beschikbaar zijn, ook aan de deur te verkrijgen. Voor andere activiteiten moet je je echt vooraf aanmelden. Benieuwd hoe dit zit bij de activiteit van jouw keuze? Kijk dan even op de evenementenpagina. Daar vind je alle informatie!

Wat als het regent?

Als er enkele druppels regen vallen tijdens een van de activiteiten, hebben we poncho’s beschikbaar. De meeste activiteiten kunnen echter ook bij (hevige) regen naar binnen worden geplaatst. We houden je hiervan op de hoogte via onze social media kanalen en onze nieuwspagina op de homepage van onze website. Heb je vragen over een activiteit? Dan kun je altijd bellen naar 010-591 14 30 of naar de organisator van de activiteit.

Wat kosten de kaarten?

De prijs van de kaarten verschillen per activiteit of voorstelling. Voor de exacte toegangsprijs raden we je aan om onze agenda te checken.

Hoe kan ik op het festivalterrein betalen?

Parklif/ve is een pin-only evenement. Je hoeft geen muntjes te halen en kunt gewoon pinnen aan de (buiten)bar.