Theater Koningshof en corona - maart 2022

 

Yes! Tijdens de persconferentie van dinsdag 15 februari heeft de overheid de nieuwe versoepelingen omtrent de coronamaatregelen afgekondigd. Hieronder vind je een beknopt overzicht van de versoepelingen - en wat deze betekenen voor jouw bezoek aan Theater Koningshof. 

Coronatoegangsbewijs niet langer nodig bij Theater Koningshof

Per 25 februari zijn wij niet langer verplicht om een coronatoegangsbewijs te vragen bij binnenkomst van Theater Koningshof. Onze zaal heeft een capaciteit van 283 personen en daarnaast heeft iedereen die naar een van onze voorstellingen komt een vaste zitplaats. Dit betekent dat je dus zonder QR code bij ons naar binnen kunt. Ook hoef je je niet te laten testen voordat je naar ons theater komt. 

Horeca en sluitingstijden 

De vaste sluitingstijd van 22.00 uur is komen te vervallen. Dit betekent dat je weer na de voorstellingen gezellig kunt blijven napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook mag je weer met je drankje in de hand staan aan één van onze statafels. Een zitplaats is niet langer verplicht. 

Heb je nog vragen over de coronamaatregelen bij Theater Koningshof? Bekijk dan hier onze Corona FAQ, misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op door te mailen naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl

We hopen je snel weer te zien! 

Corona maatregelen