Het Coronavirus

Laatste update: 24 maart 2020 13.30 uur

Sluiting Theater Koningshof verlengd tot 1 juni a.s.

Zoals gemeld gisteren tijdens de persconferentie moeten alle evenementen worden afgelast tot 1 juni a.s. in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus. Dit betekent dat Theater Koningshof haar deuren zal moeten sluiten tot 1 juni a.s. Natuurlijk vinden wij dit heel verdrietig, echter noodzakelijk voor de gezondheid van ons allen.

Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt alle voorstellingen tot 1 juni te annuleren i.v.m. de extra maatregelen rondom het Corona-virus. Alle bezoekers met kaarten van voorstellingen en films tot 1 juni worden per mail op de hoogte gesteld.  Wij zijn op het moment aan het bekijken om de voorstellingen en films naar een latere datum te verplaatsen. Wij zijn hier druk mee bezig. Het kan nog even duren voordat wij hier helderheid over hebben. Uiteraand zullen wij jullie zo snel mogelijk op de hoogte houden, zodra wij hierover meer weten. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

Het al gekochte ticket blijft voor de nieuwe datum geldig. Wij informeren alle kaartkopers per mail over de verdere afwikkeling, zodra er een nieuwe datum voor de specifieke voorstelling of film bekend is. Houd je mail, onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws en natuurlijk ook voor enkele extra leuke online theatertips voor de broodnodige afleiding! Vanwege de omvang van de maatregelen zijn wij alleen voor dringende vragen bereikbaar via mail: kaartverkoop@theaterkoningshof.nl.

Heel veel dank voor jullie geduld en begrip. Sterkte de komende tijd. We'll keep in touch!

Team Theater Koningshof

Laatste update: zondag 15 maart, 20.45 uur

Lieve bezoekers, vrienden en relaties van Theater Koningshof,

Vanmiddag heeft de overheid/RIVM besloten om alle horecagelegenheden in ons land te sluiten tot en met 6 april 2020 in verband met de bestrijding van het Coronavirus. Ten behoeve van ieders gezondheid sluiten ook wij onze deuren tot en met 6 april 2020. Er zullen geen activiteiten meer plaatsvinden in Theater Koningshof tot en met deze datum. Alle voorstellingen en overige activiteiten zijn of worden geannuleerd tot en met 6 april 2020. Kaarthouders van een voorstelling in deze periode worden per mail op de hoogte gesteld. Wij zijn met alle kracht bezig om nieuwe data te plannen voor de voorstellingen en zullen jullie per mail op de hoogte stellen van het verloop hiervan. Houd ook onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Mochten er vragen zijn, mail ons dan: kaartverkoop@theaterkoningshof.nl. Wij zullen onze uiterste best doen jullie vragen te beantwoorden, echter kan het even duren voordat jullie vragen beantwoord worden. Dit als gevolg van de drukte en doordat we nog volop bezig zijn met het herprogrammeren van de voorstellingen en nog geen uitsluitsel kunnen geven.

Heel veel dank voor jullie begrip. Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze tijd en een ieder die werkt in de zorg extra veel kracht toe. Wees lief voor en bezorgd om elkaar. Wij hopen jullie na deze periode weer te mogen begroeten in ons theater en de spotlight weer aan gaat!


Lieve groet,
Team Theater Koningshof