Vrienden van Theater Koningshof
Theater Koningshof biedt een ultiem theater- en filmaanbod voor en door Maassluizers en inwoners van ver daarbuiten. Wij hopen door ons uitgebreide theater- en filmprogramma jou te inspireren en een ontspannen avond of middag te bezorgen. Denk hierbij ook aan projecten en samenwerkingen met organisaties in de stad om cultuur te laten ‘bruisen’.

Voorbeelden van deze culturele projecten zijn het community project ‘Project 7’; een muzikaal spektakel met meer dan 90 inwoners, Zing Nederlands met me; een terugkerende muzikale samenwerking van het theater, STOED en muziek@maassluis en meer dan 30 zangers en zangeressen uit de stad, de Partyweek; een week vol doe-activiteiten voor alle kinderen in Maassluis in de zomervakantie in samenwerking met E25 en activiteiten rond Internationale Vrouwendag.

Wij houden van deze samenwerkingen en zijn er trots op dat wij samen zoveel mensen kunnen bereiken en hierdoor een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van talent.

Word lid van onze vriendenclub
Draag je Theater Koningshof een warm hart toe? Jouw donatie ervaren wij als steun in de rug! Met jouw donatie kunnen wij cultuurprojecten, sociale projecten of workshops blijven aanbieden op het gebied van theatervorming of programmering voor speciale doelgroepen. Ook kunnen wij met jouw bijdrage een professionele voorstelling omarmen en net die ene artiest boeken die van waarde is voor ons programma. Help je mee om Theater Koningshof verder uit te bouwen naar het Bruisend Huis van Maassluis?

 Voordelen van de vriendschap
- Voorrang bij het bestellen van tickets voor het nieuwe seizoen.
- Uitnodiging voor een gastcollege theater met onze directeur en aansluitend borrel.
- 2 gratis kaartjes voor een film in Cinema Koningshof seizoen 19/20.
- Last-minute acties voor een aantal voorstellingen gedurende het seizoen exclusief voor vrienden.
- 2 kaartjes voor de seizoenpresentatie van het nieuwe seizoen.

Kosten
- De kosten zijn 30,00 euro per persoon per jaar.
- Wil je vriend worden? Klik op 'Vrienden van' om je aan te melden en mail het bijgevoegde aanmeldformulier naar publiciteit@theaterkoningshof.nl.


** Jouw lidmaatschap is persoonlijk.