Bios in Maassluis - Crowdfunding

 

Theater Koningshof wil naast theater ook een echte bioscoop worden. Met een officiële bioscooplicentie kunnen we voortaan de allernieuwste films laten zien. Dat wil jij toch ook? Steun dan onze crowdfundingscampagne die eind mei van start gaat!

Veel jongeren in Maassluis missen een bioscoop in hun eigen woonplaats. Hoe fijn zou het zijn als je op de fiets naar de bios kunt om de allernieuwste films te zien? Dat wil Theater Koningshof mogelijk maken. 

Crowdfundingscampagne
Om een officiële bioscoop te worden met de allernieuwste films, hebben we een bioscooplicentie nodig. En daarvoor moeten we onze filmapparatuur digitaliseren. Om de som geld die daarvoor nodig is bij elkaar te krijgen, starten we eind mei met een crowdfundingscampagne. En daarvoor hebben we jou heel hard nodig!

Trommel alvast je vrienden op
Houd onze website en social media in de gaten, en vertel alvast aan al je vrienden, familie en natuurlijk vooral alle filmliefhebbers die je kent dat wij graag een echte bioscoop willen worden. Eind mei gaat onze crowdfundingspagina live...