Theater Koningshof is meer dan alleen een theater. Met 11 multifunctionele zalen zijn wij een prachtig, flexibele locatie geschikt voor evenementen van 5 tot 500 personen. Het theater is een schitterende locatie voor jouw feest, bedrijfsborrel, vergadering, receptie of voorstelling.

Evenement met theaterbezoek
Het is mogelijk jouw bijeenkomst te combineren met een bezoek aan een voorstelling uit ons theaterprogramma. Je kunt gebruikmaken van het theaterdiner, HOF Arrangement of een arrangement op maat. Heb je entertainmentwensen voor jouw evenement? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste artiest!

Zalen
Theater Koningshof omvat 14 multifunctionele ruimtes. Iedere zaal kan naar jouw wensen worden ingericht en biedt mogelijkheden voor het gebruik van audiovisuele middelen.

Theaterzaal Uiver
De Uiver heeft de meeste technische mogelijkheden. Je kunt gebruikmaken van de theaterinstallatie en een tribune voor 268 personen, met een eventuele uitbreiding van een extra rij van 21 plaatsen. Door de inschuifbare tribune is de ruimte ook om te toveren tot een grote hal, geschikt voor diverse doeleinden. 

Atrium & Terras
Het Atrium en indoor terras zijn uitermate geschikt om te genieten van een heerlijke, versbereide lunch of een gezellige borrel. Dit is dé plek om jouw evenement informeel af te sluiten.

Zaal Lepelaar & Lijster
Na Theaterzaal de Uiver is de Lepelaar de grootste zaal. Door middel van een schuifwand kan deze worden samengevoegd met zaal Lijster. In zaal Lijster en Lepelaar passen respectievelijk 80 en 260 stoelen in theateropstelling. In de samengevoegde zaal is ruimte voor 400 zitplaatsen. De mogelijkheid voor een bar in zaal Lijster maakt de ruimte ook zeer geliefd voor feesten en recepties en borrels.

Zaal Zwaan
Uitgerust met spiegels, barre en balletvloer is deze zaal geschikt voor danslessen, maar daarnaast ook favoriet voor yogalessen en theaterrepetities.

Componistenzalen
Op de eerste verdieping bevinden zich zes zalen met oppervlaktes variërend van 30 tot 60 m2. De kleinste ruimtes – Grieg, Haydn en Ravel - zijn uitsluitend in gebruik door muziekschool Muziek@Maassluis. Er zijn nog voldoende mogelijkheden over om jouw vergadering, lunch of presentatie in ons gebouw te organiseren.

Catering op maat
Heb je iets te vieren, wil je een borrel organiseren of met een groep vergaderen? Dan is Theater Koningshof de geschikte locatie. Wist je dat Theater Koningshof ook catering op maat levert? Theater Koningshof levert catering op maat voor:

  • Vergaderarrangementen
  • Lunch en koffietafels
  • Dinerbuffetten

Heb je interesse? Stuur een mail naar info@theaterkoningshof.nl