Theater Koningshof is meer dan alleen theater. Met 11 multifunctionele zalen zijn wij een prachtig, flexibele locatie geschikt voor evenementen van 5 tot 500 personen. Het theater is een schitterende locatie voor uw feest, vergadering, receptie of voorstelling.

Evenement met theaterbezoek


Het is mogelijk jouw bijeenkomst te combineren met een bezoek aan een voorstelling uit ons theaterprogramma. Hiervoor kun je gebruik maken van het bestaande theaterbuffet, HOF-arrangement of een arrangement op maat.

Heb je andere entertainmentwensen voor jouw evenement? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste artiest!

 

Zalen

Theater Koningshof omvat 11 multifunctionele ruimtes. Iedere zaal kan naar jouw wensen worden ingericht en biedt mogelijkheden voor het gebruik van audiovisuele middelen.

Theaterzaal Uiver
De Uiver heeft de meeste technische mogelijkheden. Je kunt gebruik maken van de theaterinstallatie en een tribune voor 283 personen. Met de inschuifbare tribune is de ruimte ook om te toveren tot een grote hal, geschikt voor diverse doeleinden.

Atrium & Terras
Het Atrium en indoor terras zijn uitermate geschikt om te genieten van een heerlijke, vers bereide lunch of een gezellige borrel. Dit is dé plek om uw evenement informeel af te sluiten.

Zaal Lepelaar & Lijster
Na theaterzaal Uiver is de Lepelaar de grootste zaal.Door middel van een schuifwand kan deze worden samengevoegd met zaal Lijster. In zaal lijster en Lepelaar passen respectievelijk 80 en 260 stoelen in theateropstelling. In de samengevoegde zaal kunnen 400 zitplaatsen.

De mogelijkheid voor een bar in zaal Lijster maakt de ruimte ook zeer geliefd voor feesten en recepties en borrels.

Zaal Zwaan
Uitgerust met spiegels, barre en balletvloer is deze zaal geschikt voort danslessen, maar daarnaast ook favoriet voor yogalessen en theaterrepetities.

Componistenzalen
Op de eerste verdieping bevinden zich zes zalen met oppervlaktes variërend van 30 tot 60 m2. De kleinste ruimtes – Grieg, Haydn en Ravel - zijn uitsluitend in gebruik door muziekschool Muziek@Maassluis. Er zijn nog voldoende mogelijkheden over om jouw vergadering, lunch of presentatie in ons gebouw te organiseren.

Heb je iets te vieren, wil je een borrel organiseren of met een groep vergaderen? Dan is Theater Koningshof de geschikte locatie inclusief catering. Theater Koningshof levert catering op maat voor:

  • Vergaderarrangementen
  • Lunch en koffietafels
  • Dinerbuffetten

Heb je meer interesse? Stuur een mail naar info@theaterkoningshof.nl