Huur

Theater Koningshof is meer dan alleen theater. Met 11 multifunctionele zalen zijn wij een prachtig, flexibele locatie geschikt voor evenementen van 5 tot 500 personen. Het theater is een schitterende locatie voor uw feest, vergadering, receptie of voorstelling.

Evenement met theaterbezoek
Het is mogelijk uw bijeenkomst te combineren met een bezoek aan een voorstelling uit ons theaterprogramma. Hiervoor kunt u gebruik maken van het bestaande theaterdiner, HOF-arrangement of een arrangement op maat.

Heeft u andere entertainmentwensen voor uw evenement? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste artiest. Gelieve dit aan te geven bij uw offerteaanvraag.

Meervoudig prijsbeleid
Theater Koningshof hanteert een meervoudig prijsbeleid. Voor Maassluis en omgeving willen wij voor zowel de zakelijke markt, de non-profit sector, als de lokale verenigingen een aantrekkelijke tariefstelling hanteren. Voor elke zaal geldt een dagdeeltarief verdeeld naar ochtend, middag of avond.

Voor opvoeringen van amateurgezelschappen hebben wij een speciaal aanbod. Kijk hiervoor op de pagina ‘aanbod amateurkunst’.


Algemene voorwaarden
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Download de Uniforme Horeca Voorwaarden

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.