Adres
Uiverlaan 20
3145 XN Maassluis

Telefoon
010-5911430

Openingstijden theaterkassa (algemeen)
Iedere werkdag van 10.00 – 16.00 uur*
Daarnaast is de kassa één uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend.
*De kassa is iedere werkdag ook van 10.00-16.00 uur telefonisch bereikbaar

Wijzigingen voorbehouden
Theater Koningshof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (zet)fouten in de brochure en voor aanvullingen en/of wijzigingen in het programma. Alle vermelde informatie is onder voorbehoud.

Duplicaatkaarten
Bij verlies van jouw toegangsbewijs, is een duplicaat verkrijgbaar à € 1,00 per kaart. Duplicaatkaarten worden alleen verstrekt op vertoon van een legitimatie en reserveringsbevestiging.

Verhinderd?
Je kunt jouw kaarten tot drie dagen vóór de voorstelling retourneren. Je kunt deze inwisselen bij de kassa of naar ons mailen. Stuur e-tickets met begeleidend bericht uiterlijk drie dagen voor de voorstelling naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl. Na ontvangst van jouw verzoek mailen wij je een tegoedbon die te besteden is in ons theater. Annuleringskosten bedragen € 3,00 per kaart. Kun je onverwachts niet naar een voorstelling en is de annulering korter dan drie dagen voorafgaand aan een voorstelling, dan kunnen kaarten niet meer geretourneerd worden.

Jaarverslag Theater Koningshof
Hier vind je de afgelopen jaarverslagen van Theater Koningshof:

Errata, verplaatsing of afgelasting
Indien een voorstelling is gewijzigd, niet doorgaat of wordt verplaatst naar een andere datum, brengen wij je daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Wijzigingen in de vermelde voorstellings- en programmagegevens geven geen recht op restitutie.

Mobiele telefoons & fotograferen
Wij verzoeken je namens artiesten en publiek jouw mobiele telefoon uit te zetten bij het betreden van de zaal. Het maken van foto-, video- of geluidsopnamen met telefoon of andere apparatuur is niet toegestaan.

Na aanvang geen toegang
Wees op tijd! Het kan voorkomen dat laatkomers moeten wachten tot de pauze of – indien er geen pauze is – helemaal geen toegang meer krijgen. Wij volgen hierin te allen tijde de wens van de uitvoerende artiest.

Eten en drinken tijdens de voorstellingen
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen tijdens de voorstellingen of films.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Jouw persoonsgegevens worden in de administratie van Theater Koningshof opgenomen. Het doel van deze administratie is het kunnen beschikken over de persoonsgegevens voor administratieve handelingen en direct mailing. Beeldmateriaal dat voor voorstellingen en/of evenementen kan worden gebruikt voor publicitaire doeleinden. Je hebt het recht op inzage van gegevens en je te beroepen. Hier vind je onze privacyverklaring AVG.