Adres
Uiverlaan 20
3145 XN Maassluis

Telefoon
010-5911430

Openingstijden theaterkassa

Iedere werkdag van 10.00 – 16.00 uur*
Daarnaast is de kassa één uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend.
*De kassa is iedere werkdag ook van 10.00-16.00 uur telefonisch bereikbaar

Wijzigingen voorbehouden

Theater Koningshof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (zet)fouten in de brochure en voor aanvullingen en/of wijzigingen in het programma. Alle vermelde informatie is onder voorbehoud.

Duplicaatkaarten
Bij verlies van jouw toegangsbewijs, is een duplicaat verkrijgbaar à € 1,00 per kaart. Duplicaatkaarten worden alleen verstrekt op vertoon van een legitimatie en reserveringsbevestiging.

Verhinderd?
Je kunt jouw kaarten tot drie dagen vóór de voorstelling retourneren. Je kunt deze inwisselen bij de kassa of naar ons toesturen. Stuur e-tickets met begeleidend bericht uiterlijk drie dagen voor de voorstelling naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl. Na ontvangst van jouw verzoek sturen wij je een tegoedbon toe die te besteden is in ons theater. Annuleringskosten bedragen € 3,00 per kaart. 

Jaarverslag Theater Koningshof
Klik hier: Jaarverslag Theater Koningshof 2018 om het jaarverslag 2018 van Theater Koningshof te lezen.

Errata, verplaatsing of afgelasting
Indien een voorstelling is gewijzigd, niet doorgaat of wordt verplaatst naar een andere datum, brengen wij je daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Wijzigingen in de vermelde voorstellings- en programmagegevens geven geen recht op restitutie.

Mobiele telefoons & fotograferen
Wij verzoeken je namens artiesten en publiek jouw mobiele telefoon uit te zetten bij het betreden van de zaal. Het maken van foto-, video- of geluidsopnamen met telefoon of andere apparatuur is niet toegestaan.

Na aanvang geen toegang
Wees op tijd! Het kan voorkomen dat laatkomers moeten wachten tot de pauze of – indien er geen pauze is – helemaal geen toegang meer krijgen. Wij volgen hierin te allen tijde de wens van de uitvoerende artiest.

Wet bescherming persoonsgegevens
In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens geeft Theater Koningshof te kennen dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens in de administratie van Theater Koningshof worden opgenomen. Het doel van deze administratie is het beheer van en het kunnen beschikken over persoonsgegevens voor administratieve handelingen en direct mailings. Je kunt zich als betrokkene te allen tijde beroepen op het recht op inzage en verzet.