Kerst op Sterk Water

Op Sterk Water
vr 27 dec ’24 20:15 - 21:45
27 dec ’24
20:15 - 21:45
  • 27 dec ’24
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal de Uiver

Dit jaar komt de inmiddels traditionele Kerst-Op-Sterk-Water Show naar theater Koningshof! Het is weer december: de maand vol cadeaus, Oma’s, sjoelen en meer van die gezelligheid. Geef jezelf een cadeau en kom genieten van de compleet geïmproviseerde voorstelling van Op Sterk Water, waarin jullie, het publiek, de inhoud bepalen. 

Misschien spelen ze een scene over het nieuwe recept voor de kerststol van bakkerij Reimerswaal Roodenrijs, een hartverscheurend lied over het einde van de Roekenkolonie, of over hoe tante Annie haar Audi parkeerde in de Nieuwe Waterweg. Op Sterk Water brengt de gekke, grappige, en soms gênante momenten uit Maasluis en daarbuiten tot leven met hun hilarische improvisaties. Met Dave Luza, Maaike Martens, Daniel Koopmans en met op de piano: Sacha Hoedemaker.

Deze kerstvoorstelling belooft een avond vol verrassingen, humor en onvergetelijke momenten te worden. Mis het niet - reserveer nu je tickets en maak je klaar voor een kerstfeest dat je nog lang zal heugen!

All you want for Christmas is Op Sterk Water! ​Op Sterk Water is al 25 jaar dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Elke show anders en toegespitst op het publiek, maar altijd muzikaal en bovenal hilarisch.