Stage Marketing & Publiciteit (vanaf september '24)

Wil jij stage lopen bij hét Maassluise huis voor professionele en lokale voorstellingen en films? En wil jij bijdragen aan de verspreiding van kunst en cultuur in Maassluis en omgeving? Dan is Theater Koningshof dé stageplek voor jou! Naast een brede theater- en filmprogrammering telt het gebouw ook 10 multifunctionele zalen, geschikt voor cursussen, workshops en trainingen. In Theater Koningshof huisvesten diverse lokale en regionale organisaties, zoals Muziek@Maassluis, Dancestudio M’Joy en het Jeugdtheaterhuis, die oud en jong de mogelijkheid geven om eigen talenten te ontdekken of verder te verdiepen. Bovendien hebben wij een mooi Atrium en een fijne bar.

Jouw stage bij Theater Koningshof

Vanaf september 2024 is Theater Koningshof op zoek naar een stagiair Marketing en Publiciteit. In deze functie help je mee met het maken van publiciteit voor de theater- en filmprogrammering, events, foyerprogrammering, exposities en de verhuringen die we realiseren. Ook ben je betrokken bij de organisatie van events als onze Ladies Night en de Vintage Markt én denk je mee binnen ons kleine, maar fijne team.

Je overlegt wekelijks met het publiciteitsteam, bestaande uit een marketingmanager en een medewerker publiciteit. Je bent dagelijks bezig met social media, schrijft persberichten, maakt advertenties, nieuwsbrieven, trailers en filmpjes, ontwerpt flyers en benadert de pers uit verschillende media en doelgroepen. Je denkt mee over publiciteitsacties en realiseert deze ook. Je organiseert en begeleidt het verspreiden van het publiciteitsmateriaal, helpt mee in het organiseren van culturele projecten en events en draait mee in de brede werkzaamheden van team publiciteit. Je maakt ook een verslaglegging van de gedane activiteiten en resultaten.

Ben jij degene die wij zoeken?

Voor deze stage zoeken wij iemand die minimaal derdejaarsstudent mbo of hbo marketing & communicatie, media & design, journalistiek, mediamanagement of eventmanagement is. Bijvoorbeeld van het Grafisch Lyceum of Zadkine! Verder vinden we het fijn als jij:

  • Affiniteit hebt met kunst, cultuur en theater;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands hebt;
  • Goed overweg kunt met InDesign, Excel en Word;
  • Uit de omgeving van Maassluis komt;
  • Zelfstandig kunt werken, van aanpakken houdt en zin hebt in een uitdagende stage in een klein team.

Kom bij ons stagelopen!

Wij bieden jou graag een leerzame en gezellige periode bij Theater Koningshof, met leuke collega’s en de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij theatervoorstellingen en uiteenlopende activiteiten horende bij een multifunctioneel theatergebouw, midden in de stad. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om (veel!) voorstellingen te bezoeken. Meer weten of solliciteren? Neem dan contact op met Saskia van Harten (Marketing & Publiciteit) door te bellen naar 010-591 14 30 of door te mailen naar saskia@theaterkoningshof.nl.

Zien we je snel?