Theater aan je deur

Maandag 6 juli a.s. staat stadsdichter Jelle Ravestein aan de deur om mensen te verrassen met een persoonlijk gedicht op maat. Verrast hij jou met een kunstzinnig gedicht? Wij houden je op de hoogte via deze site en onze Facebookpagina.

!

De band Never too late uit Maassluis verblijdt iedereen met vrolijke popsongs op hun geheel eigen wijze. Theater aan je deur strikte hen voor een optreden aan de deur of in de tuin van ...? Wie zijn de gelukkigen? Houd Facebook en deze pagina in de gaten!

Wat hebben wij genoten van Petit Acoustique en van de ontzettend vele blije gezichten afgelopen zondag 29 juni jl. tijdens een heerlijke zonnige zondag. Een perfecte setting voor een Theater aan je deur-dag.

Veel lieve mensen die het nodig hadden blij gemaakt met een Theater aan je deur-optreden met fijne popsongs in een akoestisch jasje. Dank aan jullie allen en aan Petit Acoustique voor de medewerking!

Wie verras jij met een optreden van de muzikanten van Petit Acoustique? Deze muzikale formatie is geen onbekend gezelschap bij ons theater. Zij speelden al voor menig grote voorstelling in het voorprogramma in ons theater en gooiden hoge ogen met hun sfeervolle akoestische muziek. Heerlijk om naar te luisteren! Warme tonen en goede golden songs brengt dit trio in deze speciale Theater Aan Je Deur-formatie ten gehore.

Wil jij iemand verrassen met een optreden aan de deur? Ken jij iemand die het ontzettend verdient om muzikaal verrast te worden? Deze tijd is voor veel heel veel mensen extra moeilijk en hierdoor geven wij hen even de extra aandacht die hard nodig is. Bovendien is het gewoon superleuk! Wij geven een aantal korte optredens weg van dit muzikale trio van 15 minuten aan de deur! Wij zijn benieuwd wie jij wil verrassen! Tag & deel! Winnaars worden via een pm bericht op de hoogte gesteld. Luister maar hoe leuk! https://youtu.be/3BlUUtrwbLo

Theater Aan Je Deur wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds Schiedam Vlaardingen, Rabobank Westland, Deltaport Donatiefonds en gemeente Maassluis.

12 juni jl. gaf Arjan Kleton acte de présence voor de deur van verschillende Sluizers met een geweldig staaltje cabare. Onder de noemer 'Theater Aan Je Deur', verrast Theater Koningshof mensen met een optreden voor hun eigen deur. Publiek kan elkaar opgeven voor een verrassingsoptreden via Facebook. Tevens worden er nog optredens verzorgd op diverse maatschappelijk sociale locaties in de maanden juni en juli. Theater Aan Je Deur wordt gesteund door Fonds Schiedam Vlaardingen, gemeente Maassluis, Rabobank Westland en Deltaport Donatiefonds.

Bekijk de fijne reacties van het publiek van 12 juni jl.: https://youtu.be/HIzw7vv5R_A

Wie gun jij een geweldig privé flitsoptreden van geweldige artiesten? Tag degene die volgens jou een kort privé optreden (15 min) verdient voor de deur van zijn of haar eigen huis! Laat ons weten waarom hij/zij dit optreden zo gegund is en wie weet staat vrijdag 12 juni a.s. barman/cabaretier Arjan Kleton wel op de stoep! We laten het je zo snel mogelijk weten via een privé bericht, waarna de tijd en details worden gecommuniceerd.

Let op onze Facebookpagina voor meer privé optredens van artiesten de komende weken gewoon aan je deur: THEATER AAN JE DEUR! We miss you! Liefs, Theater Koningshof

Zoveel blije gezichten vandaag met de eerste dag Theater Aan Je Deur! Het cabaretduo Spruijt & Opperman zong de sterren van de hemel afgelopen maandag 25 mei jl. op wel 6 verschillende locaties waar we verschillende lieve Maassluizers verrasten met een optreden op de stoep met een hartverwarmend optreden van het duo. Veel mensen met ieder hun eigen verhaal in deze bijzondere en ook moeilijke tijd. Het was een dag met een gouden randje. Alle winnaars gefeliciteerd! De after-movie komt eraan! Dank aan Spruijt en Opperman voor hun prachtige opreden en Arjan Nieuwland A&S Pro Audio & Light voor de supergoede techniek. Bekijk hier de after-movie: https://youtu.be/_QiTUI-QNWc

Let op Facebook voor de volgende unieke Theater Aan Je Deur actie heel binnenkort!

Project Theater Aan Je Deur is op initiatief van Theater Koningshof wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds Schiedam Vlaardingen, Rabobank Westland, Deltaport Donatiefonds en gemeente Maassluis. Theater Koningshof wil mensen een hart onder de riem steken die het moeilijk hebben in de Corona-tijd en al lange tijd thuis moeten verblijven. Ook wil het theater haar gasten het theatergevoel thuis brengen, omdat een voorstelling in het theater zelf op dit moment moeilijker is. Kun je niet naar het theater? Dan komt het theater wel naar jou!