Theater aan je deur

Valentijnsactie Theater Koningshof bezorgde glimlachen op het gezicht van vele mensen op afgelopen de ijskoude zondag 14 februari.

Vrolijke gezichten en verwarmde harten op de ijskoude zondag in Maassluis afgelopen weekend. De zon werkte mee, sneeuw en ijs....een romantischer Valentijn kon het niet zijn. Met de actie 'Verwarm het hart van je schat' van ons theater, toverden Suzanne en Patrice diverse glimlachen op de gezichten met hun fijne chansons voor de deur.

Wij ontvingen zoveel reacties op onze valentijnsactie dat we helaas niet iedereen konden verrassen met een optreden. Bedankt voor het reageren allemaal! Een fijne actie in Corona-tijd. Op naar het voorjaar!

l'Amour Bienfait bracht op donderdag 16 juli een ode aan de liefde met prachtige chansons en place voor de bewoners van De Vloot, De Drie Componisten, de bewoners van De Luit en het Lepelaarplantsoen. Het muzikale duo en het publiek trotseerden de regen en genoten van de prachtige Franse chansons die het duo ten gehore bracht en de harten verwarmden. De bewoners van het het AsvZ verhuisden naar de foyer van Theater Koningshof om hier te genieten van de hartverwarmende Franse chansons. Met dit duo sluit het project Theater aan je deur haar succesvolle weken af met muziek, cabaret en vermaak aan de deuren in Maassluis en omstreken tijdens de Corona-periode. 

Afgelopen zaterdagmiddag hebben de bewoners van De Vliet en de bewoners van Argos Zonneburcht genoten van heerlijke muziek en meezingers van de Maassluise band Never too late. Tevens verrasten we de bewoners aan de Prinsekade met een verrassend optreden in een heerlijke tuin. Never too late zag er prachtig uit in hartenstijl voor een 'hart onder de riem' en Sonja’s Maskarade dansten mee als vrolijke hartendiefjes. Een heerlijke gezellige middag. Met dank aan Never too late en Sonja's Maskerade.

Project Theater aan je deur is een initiatief van Theater Koningshof, met steun van gemeente Maassluis, Rabobank Westland, Fonds Schiedam Vlaardingen en Donatiefonds Schiedam Vlaardingen.

Never too late uit Maassluis verblijdt iedereen met vrolijke popsongs op hun geheel eigen wijze. Theater aan je deur strikte hen voor een optreden aan de deur of in de tuin van ...? Wie zijn deze keer de gelukkigen die verrast worden met een optreden aan de deur? Houd Facebook en deze pagina in de gaten!

Maandag 6 juli jl. hadden wij een speciale editie van Theater aan je deur. Stadsdichter Jelle Ravestein ontroerde samen met in André Bruijn woners van De Vliet met een persoonlijk gedicht op maat. Natuurlijk bracht hij ook tal van andere gedichten ten gehore uit zijn ‘repertoire’. De gedichten over Maassluis en het Stadshart deden het vooral goed. Maar ook de andere betekenisvolle gedichten raakten bij veel bewoners een gevoelige snaar. Een waardevolle middag. Jelle en André bedankt!

Theater aan je deur is een project van Theater Koningshof en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds Schiedam Vlaardingen, Gemeente Maassluis, Rabobank Westland, Deltaport Donatiefonds.

Bekijk een voordracht van Jelle: https://youtu.be/SCwwlwPkmCw

Wat hebben wij genoten van Petit Acoustique en van de ontzettend vele blije gezichten afgelopen zondag 29 juni jl. tijdens een heerlijke zonnige zondag. Een perfecte setting voor een Theater aan je deur-dag.

Veel lieve mensen die het nodig hadden blij gemaakt met een Theater aan je deur-optreden met fijne popsongs in een akoestisch jasje. Dank aan jullie allen en aan Petit Acoustique voor de medewerking!

Bekijk hier de after-movie: https://youtu.be/dZsWi20Rli8

Wie verras jij met een optreden van de muzikanten van Petit Acoustique? Deze muzikale formatie is geen onbekend gezelschap bij ons theater. Zij speelden al voor menig grote voorstelling in het voorprogramma in ons theater en gooiden hoge ogen met hun sfeervolle akoestische muziek. Heerlijk om naar te luisteren! Warme tonen en goede golden songs brengt dit trio in deze speciale Theater Aan Je Deur-formatie ten gehore.

Wil jij iemand verrassen met een optreden aan de deur? Ken jij iemand die het ontzettend verdient om muzikaal verrast te worden? Deze tijd is voor veel heel veel mensen extra moeilijk en hierdoor geven wij hen even de extra aandacht die hard nodig is. Bovendien is het gewoon superleuk! Wij geven een aantal korte optredens weg van dit muzikale trio van 15 minuten aan de deur! Wij zijn benieuwd wie jij wil verrassen! Tag & deel! Winnaars worden via een pm bericht op de hoogte gesteld. Luister maar hoe leuk! https://youtu.be/3BlUUtrwbLo

Theater Aan Je Deur wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds Schiedam Vlaardingen, Rabobank Westland, Deltaport Donatiefonds en gemeente Maassluis.

12 juni jl. gaf Arjan Kleton acte de présence voor de deur van verschillende Sluizers met een geweldig staaltje cabare. Onder de noemer 'Theater Aan Je Deur', verrast Theater Koningshof mensen met een optreden voor hun eigen deur. Publiek kan elkaar opgeven voor een verrassingsoptreden via Facebook. Tevens worden er nog optredens verzorgd op diverse maatschappelijk sociale locaties in de maanden juni en juli. Theater Aan Je Deur wordt gesteund door Fonds Schiedam Vlaardingen, gemeente Maassluis, Rabobank Westland en Deltaport Donatiefonds.

Bekijk de fijne reacties van het publiek van 12 juni jl.: https://youtu.be/HIzw7vv5R_A

Wie gun jij een geweldig privé flitsoptreden van geweldige artiesten? Tag degene die volgens jou een kort privé optreden (15 min) verdient voor de deur van zijn of haar eigen huis! Laat ons weten waarom hij/zij dit optreden zo gegund is en wie weet staat vrijdag 12 juni a.s. barman/cabaretier Arjan Kleton wel op de stoep! We laten het je zo snel mogelijk weten via een privé bericht, waarna de tijd en details worden gecommuniceerd.

Let op onze Facebookpagina voor meer privé optredens van artiesten de komende weken gewoon aan je deur: THEATER AAN JE DEUR! We miss you! Liefs, Theater Koningshof

Zoveel blije gezichten vandaag met de eerste dag Theater Aan Je Deur! Het cabaretduo Spruijt & Opperman zong de sterren van de hemel afgelopen maandag 25 mei jl. op wel 6 verschillende locaties waar we verschillende lieve Maassluizers verrasten met een optreden op de stoep met een hartverwarmend optreden van het duo. Veel mensen met ieder hun eigen verhaal in deze bijzondere en ook moeilijke tijd. Het was een dag met een gouden randje. Alle winnaars gefeliciteerd! De after-movie komt eraan! Dank aan Spruijt en Opperman voor hun prachtige opreden en Arjan Nieuwland A&S Pro Audio & Light voor de supergoede techniek. Bekijk hier de after-movie: https://youtu.be/_QiTUI-QNWc

Let op Facebook voor de volgende unieke Theater Aan Je Deur actie heel binnenkort!

Project Theater Aan Je Deur is op initiatief van Theater Koningshof wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds Schiedam Vlaardingen, Rabobank Westland, Deltaport Donatiefonds en gemeente Maassluis. Theater Koningshof wil mensen een hart onder de riem steken die het moeilijk hebben in de Corona-tijd en al lange tijd thuis moeten verblijven. Ook wil het theater haar gasten het theatergevoel thuis brengen, omdat een voorstelling in het theater zelf op dit moment moeilijker is. Kun je niet naar het theater? Dan komt het theater wel naar jou!