Wij streven ernaar ons gebouw en de activiteiten daarbinnen zo toegankelijk mogelijk te maken, ook voor mensen met een beperking. Wil je gebruik maken van onze rolstoelplekken of ringleiding voor slechthorenden, of heb je andere speciale behoeften? Kom dan langs bij de theaterkassa of reserveer telefonisch via 010-5911430. Op de avond van de voorstelling kun je voor vragen of assistentie terecht bij onze medewerkers.

Rolstoelplaatsen
In de theaterzaal is een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers. Voor het reserveren van een rolstoelplaats kun je contact opnemen met onze theaterkassa. Het reserveren van deze plaatsen is via onze website helaas niet mogelijk.

Slechthorend
In de theaterzaal kunnen mensen met een gehoorapparaat gebruik maken van de ringleiding. Deze dekt vier stoelen op rij 4. Voor het reserveren van een plaats met ringleiding kun je contact opnemen met onze theaterkassa. Het reserveren van deze plaatsen is via onze website helaas niet mogelijk.

Slechtziend
Het bezoeken van een voorstelling onder begeleiding van een hulphond is mogelijk. Neem voor reservering contact op met de theaterkassa. 

Heb je extra hulp nodig in het theater? Onze gastheren en -vrouwen helpen je graag. Indien mogelijk horen wij dit graag vooraf. Bel met de theaterkassa van ons theater: 010-5911430 of mail naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl.