Internet
Tickets voor voorstellingen reserveer je gemakkelijk en snel online. Je kiest zelf de plaatsen en rekent af via iDeal, Podium Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater Koningshof. Voor bestellingen via onze website rekenen wij geen reserveringskosten.

Aan de kassa
De theaterkassa is elke werkdag geopend van 10.00-18.00 uur. Daarnaast is de theaterkassa één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Voor reserveringen via de telefoon of aan de theaterkassa rekenen wij 2,50 euro aan reserveringskosten per bestelling.

Promotiecode
Heb je een promotiecode gekregen, dan kun je hiermee betalen via internet en aan de kassa. Wanneer je jouw kaarten aan de kassa reserveert en gebruik wil maken van de promotiecode, geef dit dan door aan de kassamedewerker van Theater Koningshof. Reserveer je kaarten via internet? Klik op de voorstellingspagina op 'Tickets'. Klik vervolgens op de ticketpagina op 'Gebruik promotiecode' en voer de promotiecode in. Let op: de promotiecode is hoofdlettergevoelig. Klik op OK en je ziet de korting verschijnen. De rest van het bestelproces is hetzelfde als een normale boeking. Klik hier voor de uitleg met afbeeldingen