Dansgezelschap Rafaela

Wijzer (4+)
zo 24 nov ’24 11:00 - 12:00
24 nov ’24
11:00 - 12:00
  • 24 nov ’24
    11:00 - 12:00
    Theaterzaal de Uiver

In een acrobatische en energieke dansvoorstelling volgen we twee ondeugende broertjes die zeker niet gaan slapen! Het is leuker om op de iPad te spelen. Hoewel samen spelen wel wat lastig is met maar één scherm. Maar als die uitvalt, moeten ze het spel zelf verzinnen. Remses Rafaela mixt acrobatiek, hiphop en Afro-Caraïbische dans met slapstick en schaduwspel tot een fantasievolle, energieke dansvoorstelling voor het hele gezin.

Het is stil. De wijzer tikt de tijd weg. Ze moeten slapen. Ze kunnen niet slapen. Ze vervelen zich. Ze willen veel liever gewoon nog even. Tik, tok, tik, tak. Takkekekapak! 

In een acrobatische en energieke dansvoorstelling volgen we twee ondeugende broertjes die zeker niet gaan slapen! Het is leuker om op de iPad te spelen. Hoewel samen spelen wel wat lastig is met maar één scherm. Maar als die uitvalt, moeten ze het spel zelf verzinnen. Ze komen terecht in een magische wereld van fantasie en dans. Terwijl de wijzers van de klok tikken, zorgen de broertjes voor chaos. Ze dansen. Ze blijven op.  Ze maken ruzie. Ze werken samen. Ze maken ontzettend veel plezier.  Ze halen de gekste trucjes uit. De wijzers van de klok tikken de uren weg. Uiteindelijk vallen ze in slaap. Dan gaat de wekker. 

Remses Rafaela mixt acrobatiek, hiphop en Afro-Caraïbische dans met slapstick en schaduwspel tot een fantasievolle, energieke dansvoorstelling voor het hele gezin. Een energieke cast en mysterieuze beer brengen een krachtige boodschap over samen spelen en het loslaten van schermen.